Behandelingen

Graag ziet tandarts Krause u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren, ook houden wij de mondhygiëne met name bij kinderen nauwkeurig in de gaten. Graag geven wij u ook een afspraak bij een van de drie preventieassistentes. 

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over: de te verwachten risico´s van een behandeling, het aantal behandelingen en de duur van de behandelingen. Voor informatie over mondgezondheid, bekijk de brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen 1 maand.

Op afspraak is er een NVOI erkende implantoloog in de praktijk aanwezig. Dus als u een tandimplantaat nodig hebt, hoeft u niet naar een kaakchirurg, maar kan het ter plekke in onze praktijk gebeuren.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande behandelingen:

reguliere behandelingen

- periodiek mondonderzoek, witte vullingen, extracties, endodontie (wortelkanaalbehandeling), röntgenfoto’s, kroon- en brugwerk, etsbruggen, protheses

preventieve behandelingen

- poetsinstructie, fluoridebehandeling, sealen (kinderen)
- verwijderen tandsteen, professionele gebitsreiniging, verwijderen van rokersaanslag o.a. met airflow-techniek, behandelen gingivitis, instructie/advies
  voor een goede mondhygiëne (volwassenen)

esthetische behandelingen

- facings van porselein en kunststof, kroon- en brugwerk en aanbrengen tandversiering (steentjes)

tanden bleken

- wij beschikken over diverse mogelijkheden om uw tanden lichter te maken d.m.v. in- en uitwendig bleken

protheses

- harde en zachte volledige prothese boven- en/of onderkaak, partiële prothese (plaatje), frame,
- knarsplaatje, MRA snurkplaat, gebitsbescherming

implantologie

- alle soorten implantaatbehandelingen:
  solitaire tandvervanging door implantaatgedragen kronen en bruggen, implantaten en klikgebit in de tandeloze kaak (veelal door verzekeraar vergoed)

chirurgische ingrepen

-  implanteren, verwijderen van verstandskiezen, moeilijke extracties, lipbandje verwijderen, flapoperatie

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg